R3 Triatlo

El Club

La nostra Identitat

Som un grup d’amics que hem fet de la nostra passió alguna cosa que va més enllà de sortir sol amb bici, o quedar per córrer i xerrar sobre les nostres coses. A més segurament no serem els millors de cada disciplina, i probablement no tinguem les habilitats que tenen els més pros, però hem après aquests últims anys, que estant junts, formem un equip que esdevé en un gran projecte, i ens agradaria que la gent del nostre poble i voltants formés part per donar-li molt més valor afegit. L’Equip directiu o junta, està format per diferents perfils, amb alta formació acadèmica i que actuaran de forma proactiva, de manera que el club serà altament dinàmic i creatiu.

JUNTA DIRECTIVA:

– Francisco José Torres Pi

– Oriol Monclús

– Adrià Villalba

– Joan Mengual

– Albert Dausà

Els nostres objectius tant individuals com d’equip seran els objectius dels nostres esportistes, i aquests els tindrem en compte des del minut 1.

A més desenvoluparem un treball sòlid de valors i una filosofia de club (esportiu i familiar), que essencialment, seran els que transmetrem als nostres socis, ja que per a nosaltres, l’esport va de la mà de la salut i del desenvolupament personal, i estem convençuts que un plà d’entrenaments de qualitat és clau en el desenvolupament i formació per a totes les edats.

Per tant, R3 RIPOLLET TRIATLÓ, té les portes obertes per a qualsevol persona que estigui interessada en practicar esport, sense importar el nivell i modalitat, ja que el nostre objectiu és donar cabuda a qualsevol persona, tenint en compte que el nostre ADN és que tots som importants.

El club facilitarà a l’esportista uns serveis d’entrenaments. Aquests estaran dividits per packs, i s’abonaran al club a través d’una quota. Aquests packs aniran en funció de la modalitat esportiva que vulguem triar. És a dir, l’esportista podrà escollir l’opció de triatló, però en el cas que vulgui practicar els esports per separat, pot pagar quotes més reduïdes i practicar el o els esports que triï. 

Després de molt temps entrenant junts, hem entès quina és la veritable essència de l’esport, i no tant per veure resultats esportius, sinó per compartir moments i observar que junts millorem com a persones i atletes, i aquests són els valors d’equip i la idea de marca que volem fomentar a R3 RIPOLLET TRIATLÓ.