R3 Triatlo

Entrenadors

CARLOS LATORRE - Responsable secció bike & run

Esportista nat, apassionat de la docència, del triatló i especialitzat en ciclisme, disciplina en la què competeix a nivell regional. Amant de tenir cura dels detalls i treure el màxim dels meus esportistes.

  • Títol de Cicle Mitjà de tècnic en conduccio d’activitats fisicodeportices en  el mitjà natural (TECAF).
  • Títol de Cicle Superior en activitats d’animació i activitats físiques i esportives (TAFAD)
  • Actualment cursant el grau universitari CAFD a la Universitat de València 

Pol - Entrenador de la secció de triatló & duatló

Vinculat tota la vida a l’esport i des de ben petit fins als divuit anys al món de l’aigua passant per totes les categories del Club Natació Sant Andreu, aconseguint diversos títols nacionals i participacions internacionals. Un cop assolida la majoria d’edat, va decidir fer un pas al costat i iniciar-se en el triatló mentre cursava Ciències de l’Activitat física i l’Esport. En graduar-se, va anar creixent tant com a triatleta de curta distància, com a entrenador, plantejant-se diversos reptes i projectes en diferents clubs i països que el varen portar fins als EUA. A les Amèriques, es va graduar en ADE i va tenir l’oportunitat de conèixer un grup d’entrenament enfocat al triatló de llarga distància, modalitat que el va fascinar i que no ha deixat de practicar des d’aleshores. Avui dia encara entrena per MD i LD mentre ho compagina amb la seva gran passió de sempre, l’entrenament i ara comença aquesta nova etapa amb nosaltres.

Xavi Carmona - Responsable secció de triatló & duatló

Diuen que quan no practiques alguna cosa de petit o no ho fas en tota una vida o es multiplica per 1000 les ganes de fer-ho, aquest últim és el meu cas.

  • Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (INEFC BCN)
  • Màster en alt rendiment d’esports d’equip (CEDE)
  • Màster en formació del Professorat (VIU)
  • Entrenador Nacional de Triatló (FeTri)
  • Entrenador Especialitzat en Llarga Distància (FeTri)